Onderdelen gebruikt

Bij Schaap & Bron vindt u alle auto-onderdelen voor uw Audi, Seat, Skoda of Volkswagen. U vindt onze complete magazijnvoorraad aan auto-onderdelen op onze website. Zoek gemakkelijk op het kenteken van uw auto, of kies het merk en model waarvoor u onderdelen zoekt. Heeft u een motor- of versnellingsbakcode? Gebruik dan het zoekveld en bekijk direct onze voorraad. Als er niets gevonden wordt kan Schaap & Bron eventueel nieuwe originele en/of alternatieve onderdelen leveren tegen gunstige prijzen! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onderelen VAG merken

Het verkopen van onderdelen van VAG merken is dagelijkse kost bij Schaap & Bron. Gebruikte, maar ook nieuwe onderdelen zijn daarom uit voorraad leverbaar. Wij reviseren motoren en versnellingsbakken en kunnen u eventueel ook onderdelen voor deze leveren.

Revisie

Schaap & Bron BV beschikt over een moderne revisie werkplaats waar o.a. versnellingsbakken worden gerepareerd. Onderdelen die niet 100% betrouwbaar zijn worden vervangen. Ervaren personeel monteert de versnellingsbakken alsof ze nieuw zijn. Op door ons gereviseerde bakken geven wij een jaar volledige garantie! Indien de versnellingsbak door ons garagebedrijf is gemonteerd zijn ook de montagekosten van een eventueel garantie geval voor onze rekening. Op gereviseerde motoren geven wij een jaar garantie.

Versnellingsbakken

Het zoeken van versnellingsbakken van VAG merken is eenvoudig. Zoek de code van uw versnellingsbak, deze kunt u vinden op een sticker welke meestal in de kofferbak van de auto is geplakt, of op de eerste pagina van het serviceboekje. Als u de bak-code niet kunt vinden is het goed mogelijk dat er een gelijkwaardige code voor uw versnellingsbak bestaat. Ook kunnen wij uw bak reviseren, een telefoontje naar Schaap & Bron is de oplossing.

Groothandel

Op onze website staan alle onderdelen excl. BTW genoteerd!! Over nieuwe en gereviseerde onderdelen wordt BTW in rekening gebracht. Gebruikte onderdelen zijn vrij van BTW.

Als bedrijf voldoen wij aan alle eisen die gesteld worden voor Arbo, milieu en veiligheid. We hebben vergunningen en erkenningen van onder meer de RDW, ARN en STIBA.

Plaatwerk en verlichting

Schermen, verlichting, spiegels etc. Alle artikelen zijn nieuw, origineel of alternatief.

Radiateuren

Nieuwe radiateuren, zowel origineel als alternatieve modellen.

Oliekoelers

Nieuwe oliekoelers, zowel origineel als alternatieve modellen.

Kachelradiateuren

Radiateuren voor in uw kachel, zowel origineel als alternatieve modellen.

Interkoelers

Interkoelers voor auto’s met turbo. Zowel origineel als alternatieve modellen.

Condensoren

Condensoren of airco radiateuren. zowel origineel als alternatieve modellen.