Bent u op zoek naar (onderdelen van) een sloop auto? Schaap en Bron in Joure heeft een grote hoeveelheid sloop auto’s staan. Via onze website bekijkt u snel en gemakkelijk ons actuele aanbod in sloop auto’s. Schaap en Bron is gespecialiseerd in sloop auto’s van de merken Audi, Seat, Skoda en Volkswagen. Naast de merken van de VAG groep kunt u echter ook bij ons terecht voor voertuigen van andere merken. Wilt u meer informatie over één van de auto’s op onze website? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 0513 633 701.

Demontage auto zoeken

Kies het merk van de sloop auto die u zoekt of klik op één van de VAG logo’s.

Audi sloop auto's
Seat sloop auto's
Skoda sloop auto's
Volkdswagen sloop auto's

Schaap en Bron sloop auto’s

Schaap en Bron in Joure is uw vertrouwde adres voor sloop auto’s en zowel gebruikte als nieuwe automaterialen. Wij zijn gespecialiseerd in de automerken van de VAG groep: Audi, Seat, Skoda en Volkswagen. Ook voor andere merken bent u bij ons echter aan het juiste adres. Naast ons grote aanbod in auto onderdelen, vindt u bij Schaap en Bron ook een garagebedrijf voor onderhoud en reperatie van uw voertuig.

Motor en versnellingsbak revisie

Onze vakkundige medewerkers zorgen in onze speciale revisie werkplaats voor het reviseren en repareren van uw motor of versnellingsbak. Is uw auto toe aan een nieuw motorblok of een nieuwe versnellingsbak? Onze ervaren monteurs vervangen uw defecte motor of versnellingsbak graag door een vakkundig gereviseerd exemplaar. Op door ons geplaatste en gereviseerde motoren en versnellingsbakken krijgt u tevens één jaar garantie. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.